Tartalom átugrása

Hírek

TOP 5 hiba, amit elkövethetsz babakocsi vásárlásakor

Viki 30 Aug 2023
multifunkciós babakocsi

1. Bemész az első boltba és megveszed az összes többi kelengyével együtt

A számotokra leginkább megfelelő babakocsit nem feltétlen fogod megtalálni az első üzletben, ahol megveszed az összes többi babaholmit. A babakocsi kiválasztása az egyik legkardinálisabb kérdés, hisz oly sok mindent át kell gondolni, mielőtt el tudod dönteni a Ti családotoknak melyik típus az, ami kompromisszumok nélkül fog segíteni az első néhány évben. Ha jól választasz már elsőre, úgy pénzt is spórolhatsz és az idegeidet is megkímélheted a csalódástól és kellemetlenségektől.

2. Valószínű erre senki nem gondol babakocsi kiválasztásnál, de nagyon fontos a biztonsági öv szárainak elhelyezkedése

Felül mindkét rajzon az ülőrész háttámlája látszik az ötpontos biztonsági övvel. A felső rajzon látható, hogy az ülőfelület majdnem felénél helyezkedik el a varrás, míg az alsón a legszélére van varrva.

Miért fontos ez?

Amikor babád már tud ülni, de még nem tudja tökéletesen megtartani magát és szívesen nézelődik a babakocsiban, fontos, hogy az öv megtartsa és ne csússzon le szegény kényelmetlenül, félig fekvő pozícióba.

3. Nem gondoljuk át, hogy mekkora kerekű babakocsira lesz ténylegesen szükségünk

Elsőre nagyon jól hangozhat a nagy kerék, de az igazság az, hogy csak ritkán indokolt annak használata. A legtöbb terepen egyszerűbben boldogulsz egy jó minőségű, kis kerekű babakocsival és összecsukott állapotban sokkal kevesebb helyet is foglal, a súlyáról nem is beszélve.
Nagy kereket akkor válassz, ha babakocsival együtt járnál el futni vagy gyakran jártok hepehupás, gödrös erdőkben. Utóbbi esetben érdemes lehet átgondolni inkább a hordozókendő vagy kenguru használatát.

4. Nem gondolunk a méreteire összehajtva és hogy hol fogjuk majd tárolni

Hova fogod magaddal vinni?Tömegközlekedésre, autóba, esetleg repülőre? Mekkora az autód csomagtartója és mennyi helyet szánsz a babakocsinak?
Amíg nem használjátok hol tárolod? Esetleg emeleteken át kell cipelned a lakásodba, vagy csak betolod a garázsba? Itt már a súlyára is érdemes figyelni.
Ha repülőre szeretnétek felvinni, felengedik-e a fedélzetre vagy fel kell-e adnod a bőröndökkel? Nem mindegy, hogy leszállás után egyből bele tudod-e rakni a kicsit, vagy esetleg hosszú időn keresztül várjátok, hogy hozzáférjetek a babakocsihoz.

5. Érzelmi alapon döntünk, nem firtatjuk a részleteket és műszaki adatokat csak a gyönyörű dizájn és szín érdekel

Lehet szép a színe, formája, rosegold váza egy babakocsinak, de mindez hiába ha műszakilag nincs rendben, esetleg nem kényelmes a babának. Milyen a stabilitása? Vázszerkezete elég erős? Van rajta megfelelő rezgéscsillapítás? Ez mind biztonsági kérdés, amire a baba miatt figyelni kell. A stabilitáson múlik, hogy esetleg tudsz-e táskát akasztani a tolókarra, illetve, hogy miközben gyermeked ficánkol a babakocsiban mennyire lesz borulékony. A gyenge minőségű vázszerkezeteknél gyakran előfordul az is, hogy nyikorog, ami hosszú távon zavaró lehet. Ami rosszabb, hogy eltörhet útközben. Ez utóbbi gyakoribb, amikor már nem az első gyermeknél használod. Milyen az anyagminősége? Bababőr-barát anyagból van? Könnyen tisztítható? Hány hónapos kortól használható? Anyagilag jobban jársz, ha olyat találsz, amit könnyű is kezelni és már újszülött kortól használható. Aki megveszi a 3in1 babakocsit az első 6 hónapra, az idővel kétszer is átgondolja, hogy elinduljon-e otthonról, vagy vesz egy könnyű sport babakocsit is. Mekkorák a méretei összecsukva? Mekkora a súlya? Egy 10kg feletti babakocsi gyakori cipelése a gerinc egészségére is kihatással lehet.
Javasoljuk előbb a műszaki adatok áttanulmányozását, majd ha azok alapján meg van a választott típus akkor jöhet a dizájn.

5+1. Elkerüli a figyelmed a Voyager babakocsi :)))

Jó hírünk, hogy a Rosalie & Donell Voyager babakocsival nem foghatsz mellé! Mi garantáljuk az élvezetes babakocsizás élményét minden napra Neked és Gyermekednek is! 

Könnyű, mert mindössze 7,5 kg. Erősített, stabil vázszerkezettel, rezgéscsillapítóval és baba-bőrbarát, prémium anyagból készült. Könnyen összecsukható, kinyitható és kis helyen is elfér. Akár a repülőgép fedélzetére is magaddal viheted. Már újszülött kortól használhatod, így kompromisszumok nélkül és kompakt módon végigkísér a babakocsis időszakon! Kell ennél több?! 

https://rosaliedonell.com/products/voyager-babakocsi

Előző
Következő

Sikeresen feliratkoztál a hírlevelünkre!

Az e-mail cím már foglalt!

Csomagajánlat

Termékváltozat választása

Back In Stock Notification
Általános Szerződési Feltételek
What is Lorem Ipsum? Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum. Why do we use it? It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using 'Content here, content here', making it look like readable English. Many desktop publishing packages and web page editors now use Lorem Ipsum as their default model text, and a search for 'lorem ipsum' will uncover many web sites still in their infancy. Various versions have evolved over the years, sometimes by accident, sometimes on purpose (injected humour and the like).
this is just a warning
Bejelentkezés
Kosaram
0 termék