Kedves Szülő!

A Rosalie & Donell márkát azért alapítottuk, hogy a szülők és csemetéik életét megkönnyítsük. Spórolj pénzt és kíméld az idegeid a megfelelő babakocsi kiválasztása során. Ebben mi most segítünk neked! 

BABAKOCSI KIVÁLASZTÁSA, SZEMPONTOK:

A megfelelő babakocsi típust a baba mérete és életkora határozza meg. Ezzel a választható babakocsik skálája jelentősen szűkülni fog. Viszont mi most bemutatjuk neked a Rosalie & Donell Voyager babakocsijait, amelyek újszülött kortól akár 4 éves korig használhatóak, így jelentős összegeket spórolhatsz meg azzal, hogy nem kell külön babakocsit venned az első 6 hónapra.

Kényelem?

Széles ülésének, karfájának és párnázottságának köszönhetően gyermeked úgy ülhet a babakocsiban, akár egy fotelben, feltett lábbal.

Tisztíthatóság?

Magas minőségű anyagválasztásának köszönhetően akár pár perc alatt újjá varázsolhatod a Voyager sportbabakocsit egy nedves rongy segítségével.

Strapabíróság?

A Voyager sportbabakocsi erősített alumínium szerkezete és anyagválasztása lehetővé teszi, hogy akár több generáción keresztül is megbízható társad legyen.

Könnyű kezelhetőség?

Miért várnál fél évet, ha már újszülött kortól használhatsz könnyen kezelhető sportbabakocsit? A Voyager sportbabakocsi csak 7,5 kg, melyet már szülés után akár fél kézzel kinyithatsz, beteheted az autóba vagy épp húzhatod magad után, mint egy bőröndöt.

Hogyan tudod használni a Voyager babakocsit újszülött babáddal?

A Rosalie & Donell Voyager babakocsiját pillanatok alatt, pár mozdulattal könnyedén bölcsővé alakíthatod, így 4 oldalról védett fekvő helyet biztosíthatsz babádnak. A szellőző-, és kukucskáló ablakon keresztül pedig szemmel tarthatod, hogy biztosan ne maradj le semmiről. Mérnökeink úgy alkották meg a Voyager-t, hogy 175°-os dőlésével tökéletesen biztonságos pozícióba feküdjön a kisbaba. Így nem kell tartanod se a fulladásveszélytől, sem pedig a kicsi gerincének a megterhelésétől. Ergonomikus kialakításának és párnázottságának köszönhetően maximális kényelmet is nyújt babádnak.

KIEGÉSZÍTŐINK

Rosalie & Donell
Stroller Steering Wheel
24.990 Ft
24.990 Ft
Rosalie & Donell
Mommy Bag
34.990 Ft
34.990 Ft
Rosalie & Donell
Stroller Cupholder
7.990 Ft
7.990 Ft
1of3

Még maradt esetleg megválaszolatlan kérdésed? Lépj velünk kapcsolatba és mi segítünk!

Hamarosan...

Pár héten belül érkeznek magas minőségű kismama táskáink több féle színben.