Visszatérítési szabályzat - Refund policy

VISSZATÉRÍTÉSI SZABÁLYZAT

----

30 napos visszaküldési szabályzatunk van, ami azt jelenti, hogy a termék kézhezvételét követően 30 nap áll rendelkezésére visszaküldést kérni.

 

Ahhoz, hogy visszaküldhető legyen, a terméknek ugyanolyan állapotban kell lennie, mint ahogy azt kapta, viseletlenül vagy nem használtan, címkékkel és az eredeti csomagolásban. Szüksége lesz a vásárlást igazoló nyugtára vagy bizonylatra is.

 

A visszaküldés megkezdéséhez vegye fel velünk a kapcsolatot az info@rosaliedonell.com címen. Felhívjuk figyelmét, hogy a visszaküldést a következő címre kell küldeni:

8230 Balatonfüred, Kodály Zoltán utca 6., Magyarország

 

Ha elfogadják visszaküldését, küldünk Önnek egy visszaküldési címkét, valamint útmutatást a csomag küldésének módjáról és hova küldéséről. A visszaküldés kérése nélkül visszaküldött termékeket nem fogadjuk el. Felhívjuk figyelmét, hogy ha az Ön lakóhelye nem Magyarország, az áruk kiszállítása a vártnál tovább tarthat.

 

Bármilyen visszaküldési kérdés esetén bármikor fordulhat hozzánk: info@rosaliedonell.com.

 

Károk és problémák

 

Kérjük, kézhezvételkor ellenőrizze megrendelését, és azonnal lépjen kapcsolatba velünk, ha a termék hibás, sérült, vagy ha nem megfelelő terméket kap, hogy ki tudjuk értékelni a hibát és javítani tudjuk.

Bizonyos típusú cikkek nem küldhetők vissza, például a romlandó áruk (például élelmiszerek, virágok vagy növények), egyedi termékek (például különleges megrendelések vagy személyre szabott termékek) és testápolási cikkek (például szépségápolási termékek). Veszélyes anyagok, gyúlékony folyadékok vagy gázok visszaküldését sem fogadjuk el. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot, ha kérdése vagy aggálya van az adott termékkel kapcsolatban.

 

Akciós tételeket vagy ajándékutalványokat sajnos nem áll módunkban visszaváltani.

 

Cserék

 

A leggyorsabb módja annak, hogy megkapja, amit keres, az, ha visszaküldi a meglévő terméket, és a visszaküldés elfogadása után külön vásárolja meg az új terméket.

 

Európai Uniós 3 napos lemondási idő

A fentiek ellenére, ha az árut az Európai Unióba szállítják, Önnek jogában áll 3 napon belül bármilyen okból és indoklás nélkül elállni vagy visszaküldeni megrendelését. A fentieknek megfelelően a terméknek ugyanolyan állapotban kell lennie, mint ahogy átvette, viseletlenül vagy használaton kívül, címkékkel és az eredeti csomagolásban. Szüksége lesz a vásárlást igazoló nyugtára vagy bizonylatra is.

 

Visszatérítések

 

Értesíteni fogjuk, amint megkaptuk és megvizsgáltuk visszaküldését, és tájékoztatjuk, hogy a visszatérítést jóváhagyták-e vagy sem. Jóváhagyás esetén 10 munkanapon belül automatikusan visszatérítjük a visszatérítést az eredeti fizetési móddal. Kérjük, ne feledje, hogy eltarthat egy ideig, amíg a bankja vagy a hitelkártya-társasága feldolgozza és feladja a visszatérítést.

 

Ha több mint 15 munkanap telt el azóta, hogy jóváhagytuk visszaküldését, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@rosaliedonell.com címen.

  

 

RETURNS

----

We have a 30-day return policy, which means you have 30 days after receiving your item to request a return.

 

To be eligible for a return, your item must be in the same condition that you received it, unworn or unused, with tags, and in its original packaging. You'll also need the receipt or proof of purchase.

 

To start a return, you can contact us at info@rosaliedonell.com. Please note that returns will need to be sent to the following address:

8230 Balatonfüred, Kodály Zoltán utca 6., Hungary

 

If your return is accepted, we'll send you a return shipping label, as well as instructions on how and where to send your package. Items sent back to us without first requesting a return will not be accepted. Please note that if your country of residence is not Hungary, shipping your goods may take longer than expected.

 

You can always contact us for any return questions info@rosaliedonell.com.

 

Damages and Issues

 

Please inspect your order upon receipt and contact us immediately if the item is defective, damaged, or if you receive the wrong item, so that we can evaluate the issue and make it right.

Unfortunately, we cannot accept returns on sale items or gift cards.

 

Exchanges

 

The fastest way to ensure you get what you want is to return the item you have, and once the return is accepted, make a separate purchase for the new item.

 

European Union 3 day cooling off period

Notwithstanding the above, if merchandise is being shipped into the European Union, you have the right to cancel or return your order within 3 days for any reason and without justification. As above, your item must be in the same condition that you received it, unworn or unused, with tags, and in its original packaging. You'll also need the receipt or proof of purchase.

 

Refunds

 

We will notify you once we've received and inspected your return to let you know if the refund was approved or not. If approved, you'll be automatically refunded on your original payment method within 10 business days. Please remember it can take some time for your bank or credit card company to process and post the refund too.

 

If more than 15 business days have passed since we've approved your return, please contact us info@rosaliedonell.com.